GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Klanten aan het woord

Wat zeggen opdrachtgevers over GroeneTeamuitjes? Een greep uit de klantervaringen.

Opdrachtgevers over hun ervaringen met GroeneTeamuitjes

Opdrachtgever: Hollandia Services

Als projectteam werken de projectleden van de opdrachtgever en opdrachtnemer samen. Om de samenwerking binnen ons projectteam te versterken zijn wij, onder leiding van Jaap de Vries van GroeneTeamuitjes te gast geweest op het eiland Tiengemeten.

Het programma bestond uit de volgende onderdelen: Reuzebreinbreker, Mega tangram, Wandelende A en Bamboe constructies. De volgende teamcomponenten waren in de onderdelen opgenomen: samenwerking, vertrouwen op elkaar, leiderschap tonen en competitie-element.

Samengevat hebben wij het ervaren als gezellig, recreatief en teamgeestversterkend. Bedankt!

Opdrachtgever: Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De organisatiedag van de gemeente is een dag waar elke medewerker naar uit kijkt. Deze dag moet een dag zijn waarbij je ook eens collega’s treft die je anders niet zo vaak spreekt en op deze dag moet je op een laagdrempelige manier de collega’s leren kennen.

Jaap de Vries en zijn team hebben hier een fantastische bijdrage aan geleverd voor het actievere gedeelte van de dag. Aan de voorkant fijn meegedacht en open voor ideeën. Goed bereikbaar en vriendelijke houding. Op de dag zelf strak georganiseerd, gedegen begeleiders die inspelen op de sfeer en houding van de deelnemers! Resultaat: geslaagde dag!

Gemeente Bodegraven-Reeuwijk: Saskia de Wit, Joyce Koek, Saskia Kerkmeester, Judith van Donselaar-Bult