GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Over Ons

Wat zijn groene teamuitjes precies?

Wij organiseren teamuitjes (maar ook bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes, familie- of vriendenuitjes) in een groene omgeving. Het Groene Hart is onze standplaats, maar we rijden net zo gemakkelijk naar jouw wens locatie. Zolang het er maar groen en natuurlijk is!

Voorbeeld programma’s

Wij bieden voor organisaties programma’s aan om mensen uit te dagen, te inspireren en op te laden. Je kunt zelf een programma samenstellen om zo het beste uit een teamdag te halen. We hebben ook aan een groot aantal voorbeeld programma’s samengesteld, kijk hiervoor bij bij indoor of outdoor.

GroeneTeamuitjes is een onderdeel van GroeneHartslag

Uit onze jarenlange ervaring in het werken met teams is gebleken dat er verschillende wensen en behoeften zijn in het samen actief en creatief buiten en binnen zijn. Zo is er een wens naar luchtige ludieke activiteiten waarin “ontmoeten en verbinden” en “spelen en lol” hebben een belangrijke factor is. Een aanbod voor deze wensen vind je onder deze website GroeneTeamuitjes

Echter, steeds vaker gaat het over “meer diepgang” in teamontwikkeling. Met deskundigheid en andere, meer specifieke team werkvormen voldoen we met GroeneTeamuitjes en de deskundigheid van GroeneHartslag aan die behoefte.

Teamspirit en fitheid staan bij ons voorop. Wij gaan hierin een stap verder dan de meeste aanbieders van teamactiviteiten. Onze activiteiten vragen een flinke dosis creativiteit, compassie en innovatie door samenwerking. Teamleden leren elkaar “op een dieper niveau” werkelijk beter kennen en ontdekken gaandeweg waar de kracht van iedere deelnemer ligt. Door die krachten te bundelen, wordt het team een winning team die met hernieuwd(e) energie de toekomst te gemoet treden.

Positieve effecten

Wij streven ernaar optimaal te profiteren van de gunstige invloed van de natuur op ons welzijn. Daarom bieden wij zowel fysiek uitdagende outdoor- en natuuractiviteiten, als ook oefeningen voor de geest zoals stiltewandelingen, yoga en meditatie.

Werknemers die lichamelijk en geestelijk fit zijn presteren beter op het werk. Ze zijn essentieel voor de bedrijfsresultaten én de harmonie binnen de organisatie. Nodig daarom je team uit om (opnieuw) kennis te maken met het groen in Nederland!

Jaap de Vries

Jaap de Vries is de drijvende kracht achter GroeneTeamuitjes en GroeneHartslag. Hij is trainer, Jungiaans analytisch coach en therapeut met heel veel ervaring maar ook groot liefhebber van outdoor- en watersport. Hij begeleidt al jarenlang mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontplooien van hun talenten.

Lees meer over Jaap

Wat wil je bereikt hebben aan het eind van een dag met activiteiten? Terug kijken op een dag samen met plezier?
Jouw teamuitje combineren met activiteiten om je team bij re-organisatie- of een verandertraject te laten groeien?

Of wil je een vergaderbreak, brainstormsessie, kick-off sessie, trainingsdag, strategie- en visieontwikkeling, Naast de luchtige teamuitjes activiteiten hebben wij een uitgebreide toolbox met overige leer- en werkvormen tot ons beschikking.

Jaap adviseert je graag!