GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Meer inhoudelijk?

Aandacht voor de onderstroming!

We geven veel aandacht aan de bovenstromen van de organisatie. We focussen op wat direct zichtbaar is, zoals de organisatiestructuur en de inhoud van het werk. Daarbij vergeten we vaak de onderstromen. Terwijl die voor de mensen in je organisatie nog veel belangrijker zijn.

De onderstromen zijn cruciaal voor de motivatie, energie en betrokkenheid van je team. Op onze empathische en unieke wijze, werkend vanuit de dieptepsychologie zorgen we ervoor dat het “onzichtbare en onzegbare” het daglicht mag zien! Alleen op deze wijze kan het team zijn authenticiteit en bezieling (terug)vinden.

Door samen te beleven, voelen en ervaren, kijkt iedereen ineens anders naar de ander en naar zichzelf. Het schept verbinding. En respect voor elkaars persoonlijkheid, inzichten en vaardigheden.

Luchtige teamuitjes activiteiten kunnen ideaal gecombineerd worden met onze inhoudelijke werkvormen en teamactiviteit nabespreking!

Wil je met jouw team meer bereiken? Groeien?

Is jouw team toe aan:

Helaas, alleen met het overbrengen van de wensen kom je er niet. Ook niet met een gezellig avondje lasergamen of in een sloep varen!

Wat werkt wel?

Inzicht in de disfuncties in het team is de eerste stap naar verandering.

Lencioni: De vijf disfuncties van een team

In welke stadium verblijft jouw team zich? Onze Quickscan kan je helpen om daar inzicht in te krijgen.
Wij refereren aan de piramide van Lencioni, deze toont de knelpunten die het behalen van optimale
prestaties in de weg staan, te beginnen bij gebrek aan vertrouwen.

Coaching is maatwerk

GroeneTeamuitjes voor de organisatie biedt een doelgericht programma om teams te vormen, te laten ontwikkelen en groeien. Een effectief team kenmerkt zich door de volgende factoren:

Deze factoren kunnen onmogelijk van het ene op het andere moment aanwezig zijn. Ons programma garandeert duurzame veranderingen die stapsgewijs zullen plaatsvinden. Voor blijvende resultaten bieden we een effectief opvolgsysteem.

Meer weten? Ga naar de inhoudelijk effectieve werkvormen of activiteiten van GroeneHartslag