GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Jouw wenslocatie voor activiteiten

Wij komen naar jou toe! GroeneTeamuitjes is altijd dichtbij

Als Reeuwijkse onderneming weten wij dat je graag met jouw team de plassengebieden en veenweiden in zou trekken voor een verfrissende buitenbeleving. Maar misschien zie je het niet meteen zitten om de groep te laten afreizen naar het Groene Hart. Geen nood!

Juist dat snappen wij! De extra tijd en verplaatsingskosten moeten immers wel terugverdiend worden.
Daarnaast, als werkgever of organisator van een teambijeenkomst moet je strategische keuzes maken als je, je medewerkers nu wilt behoeden voor infectiegevaar tijdens het reizen. je kijkt dus kritisch naar bijeenkomsten!

Mobiele faciliteiten

GroeneTeamuitjes heeft namelijk mobiele faciliteiten en kan naar iedere gewenste plaats komen. We hebben goede ervaringen met in-company trainingen en we weten optimaal om te springen met wat er lokaal voorhanden is.

Zelfs uw kantoor(tuin), magazijn, vergaderruimte of parkeerplaats kan als omgeving dienen voor een geslaagde teamdag of training!

Net zo effectief

Kortom, een groot deel van onze activiteiten en teamtrainingen kan dicht in de buurt of zelfs op uw bedrijf (bedrijventerrein) plaatsvinden. Minder groen, maar wel net zo effectief.

Impressie facilitaire middelen