GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Vergader- horecalocatie en teambuilding Mercatu Reeuwijk

Midden in het Groene Hart, binnen de vierkant, Amsterdam – Utrecht – Rotterdam – Den Haag, ligt in een polder, restaurants en vergaderlocatie Mercatu, Bodegraven – Reeuwijk.

Deze vestiging, halverwege tussen Utrecht en Rotterdam, vlak bij de snelweg A12 bevindt zich aan de rand van het Reeuwijkse Plassengebied. Dat maakt deze locatie zeer geschikt als uitvalsbasis voor meerdaagse trainingen, team-, bedrijfsuitjes en actief vergaderen.

Mercatu Osteria, bar en meetings is een aan het water gelegen locatie met een gezellige en ontspannen sfeer.

Dagelijks geopend vanaf 9 uur s ochtends. Je kunt ieder moment van de dag binnenvallen: voor een kopje koffie, de lunch, thee, een borrel of het diner, met je familie, vrienden of zakenrelaties.

Mercatu – Meetings biedt verschillende formaten vergader- en congresruimtes. Van alle gemakken die een business meeting vereist voorzien, en met de mogelijkheid om de dag te onderbreken met een heerlijke lunch, teamactiviteiten of af te sluiten met een mooie netwerkborrel.

Alle vergader- en congresruimtes zijn voor meerdere dagdelen te huur en zijn uitgerust met beamer met scherm, wifi, flipover inclusief stiften en microfoon. Bekijk de foto’s van de vergaderruimtes bij Impressie.

Actief vergaderen; teamontwikkeling, brainstormsessies of vergaderbreak, een meerwaarde!

De meerwaarde van een succesvol vergadermoment of informeel overleg is het ondernemen van activiteiten die vanuit saamhorigheid of als metafoor in relatie staan tot vergaderdoelen. Wil je tijdens of na het vergaderen nog iets anders of extra’s doen?

Mercatu en GroeneTeamuitjes informeren elkaar en werken intensief samen om uw teamevenement tot een succes te maken

Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden met onze Ervaren = Leren activiteiten of thematrainingen. Deze activiteiten zijn voor een deel zowel binnen- als buiten toepasbaar! Waarbij het recreatiegebied De Reeuwijkse Hout nabij de vestiging uitstekende mogelijkheden biedt om buiten te zijn!

Foto impressie vergader- en buitenlocatie Mercatu