GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Reeuwijkse Hout en plassengebied

Ervaar de schoonheid en kom tot rust

Het Reeuwijkse plassengebied ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Midden tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Uitstekend bereikbaar, pal naast de snelweg A12.

Het Reeuwijkse plassengebied is met uitstek het mooiste plekje in de groene oase van de Randstad.

Een omgeving waar je tot rust en bezinning kan komen

De Reeuwijkse plassen zijn dertien plassen tussen Bodegraven en Gouda, ten oosten van het dorp Reeuwijk. Ze zijn van elkaar gescheiden door smalle weggetjes. De plassen hebben allemaal een rechthoekige vorm, waarin de vroegere verkaveling van de veengronden uit de tijd van de ‘Grote Ontginning’ nog valt te herkennen.

Rondom het water ervaar je het oude polderland met zijn houtkaden, rietkragen, dijken en boerenweggetjes. Hollandser kan het niet!
Planten- en dierenrijkdom zijn goed te bewonderen. Zo is het plassengebied bijvoorbeeld een paradijs voor vogels. ’s Winters en ’s zomers strijken ze er in grote getale neer.

Als Reeuwijkse onderneming nodigen wij u graag uit om in deze omgeving een uitermate plezierige en inspirerende teamdag te beleven en te ervaren

Samen op pad in het Reeuwijkse Hout of plassengebied

Wij bieden met groot plezier onze teambuilding, fun en adventure programma’s aan waarin men het natuurgebied doorkruist! Op pad zijn met elkaar, daar gaat het om. Het op een sportieve manier beleven van natuur, cultuur en sociale interactie.

Vergaderen, Koffie, lunch, diner of BBQ erbij?

Dat kan in het recreatiegebied  De Reeuwijkse Hout. Neem vrijblijvend contact op met onze horecapartners:

Overnachting(en) met je familie, bedrijf of organisatie?

Meer weten over Bodegraven – Reeuwijk?

Fotoimpressie Reeuwijks gebied