GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Natuurmonumenten locatie De Ackerdijkse Plassen

MVO toepassen door uw teambijeenkomst of training op Natuurmonumenten locatie De Ackerdijkse Plassen te laten plaats vinden? Dat kan:

Rust, ruimte en vergaderen

De Ackerdijkse Plassen is een natuurparel tussen Rotterdam en Delft. Onderdeel van het natuurgebied is een prachtig gerenoveerde Zuid-Hollandse boerderij uit 1666. Deze unieke, inspirerende en comfortabele locatie ligt verscholen tussen bomen, maar vind je op slechts 5 kilometer afstand vanaf Rotterdam / The Hague Airport.
Je kunt deze bijzondere locatie huren voor vergaderingen, cursussen, trainingen, workshops, borrels of lezingen. Of een feest of partij met een groen karakter te organiseren.
Overvliegende vogels en kikkergekwaak op de achtergrond maken jullie bijeenkomst iets speciaals.

Vergader-, ondersteuning of break, teamontwikkeling of brainstormsessies

Wil je tijdens of na het vergaderen nog iets anders of extra’s doen? Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden en laten ondersteunen met teamactiviteiten. Vergaderingen kunnen ook gecombineerd worden met een wandeling in het nabijgelegen natuurgebied olv een natuurgids.

Vergaderen in de natuur

Voor (biologische) catering, lunches en diners wordt gezorgd. In overleg stel je zelf jullie dag samen. Bij mooi weer is er de gelegenheid om buiten van het terras gebruik te maken. Ook kun je een korte wandeling van 10 minuten om het erf maken.

Verhuur van de vergaderzalen

Je huurt een vergaderzaal voor een dag of dagdeel. In de zaal is plaats voor 60 personen. Voor vergaderingen geeft de tafelschikking ruimte aan minder personen. Beamer, scherm, laptop, flip-over en toebehoren zijn aanwezig. Meer over mogelijkheden en boekingsinformatie leest u op de website van Natuurmonumenten.

Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Op de website van Natuurmonumenten ziet u de meest actuele beelden.

De foto’s van de locatie zijn gemaakt door Paul Blom. Bron: Natuurmonumenten.

Impressies