GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Natuurmonumenten locatie Belevenisboerderij Schieveen

MVO toepassen door uw teambijeenkomst of training op Natuurmonumenten locatie Belevenisboerderij Schieveen te laten plaats vinden.

Vergaderen

Op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen? Op een steenworp afstand van Rotterdam, kan je op het boerenerf van Belevenisboerderij Schieveen een vergadering, cursus of workshop houden. In de woonboerderij, gelegen op het boerenerf naast Belevenisboerderij Schieveen, is gelegenheid een bijeenkomst voor een grote groep te plannen. In de pauzes kunnen deelnemers vrij wandelen over het erf, het leven op een boerderij verkennen en een bezoek brengen aan de stal met schapen en boerderijdieren zoals koeien en kippen.

Teamontwikkeling, brainstormsessies of vergaderbreak

Wil je tijdens of na het vergaderen nog iets anders of extra’s doen? Dat kan! Je kunt je dag uitbreiden met Ervaren = Leren activiteiten of thematrainingen. Vergaderingen kunnen gecombineerd worden met demo of teambuilding schapen drijven. Ook is er een mogelijkheid om een presentatie en/of rondleiding over het bedrijf te krijgen.

Verhuur van de vergaderzalen

Je huurt een vergaderzaal voor een dag of dagdeel. In de zaal is plaats voor 60 personen. Voor vergaderingen geeft de tafelschikking ruimte aan minder personen. Beamer, scherm, laptop, flip-over en toebehoren zijn aanwezig.

Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Op de website van Natuurmonumenten leest u meer over de mogelijkheden en boekingsinformatie, en ziet u de meest actuele beelden.

De foto’s van de locatie zijn gemaakt door Pascal van Dalen. Bron: Belevenisboerderij Schieveen.