GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Workshop schilderen kind met (groot-) ouder(s)

Heerlijk samen kunst maken in een echt atelier

Deze workshop is speciaal voor kinderen (vanaf 8 jaar) en een volwassenen om heerlijk op eigen-wijze te schilderen en met meer materialen te werken in of op je doek.
Jullie kunnen kiezen of je samen op 1 doek gaat schilderen of ieder een eigen doek. Niets moet, veel mag!

In combinatie is er veel mogelijk! Moeder en dochter of vader met zoon, oma met de klein kinderen of kom gezellig met je tante, verzorg(st)er, oppas of nichtje.
Het resultaat is niet alleen artistiek, ook de “verbinding” die “als vanzelf ontstaat” is waardevol!

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de workshop begeleidster en de andere deelnemers.
Na de kennismaking krijg je direct informatie over de workshopindeling en het gebruik van een beschermend schort. Na een korte demonstratie over de mogelijkheden van materialen en technieken, ga je zelf aan de slag met acrylverf, waterverf, (pastel)krijt, houtskool, spuitbussen (op waterbasis), lijm en zand. Alle materialen mag je gebruiken.

Daarna gaan jullie onder de bezielende en enthousiaste begeleidster aan de slag.

Je hoeft geen creatieve ervaring te hebben, de workshop is voor iedereen toegankelijk. Het gaat om “verbinding met elkaar”, artistiek resultaat en plezier!

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “Workshop schilderen met kind”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan.
Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Terug naar de Event-agenda

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.