GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Vlotten bouwen en varen voor jongeren

Voor jongeren die alleen en met een paar andere jongeren wil bouwen en samenwerken hebben we de open inschrijving vlotten bouwen en varen.

Samen volop plezier!

Met elkaar bouwen en varen is een mooie uitdaging! Samen met je vrienden of andere leeftijdgenoten heb je een leuke ochtend of middag. Deze workshop staat voor ongeveer twee en half uur lang bezig zijn in de frisse buitenlucht.

Informeer je vrienden, en neem ze mee!

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de instructeur en de andere deelnemers.
Tijdens de kennismaking krijg je direct duidelijke instructies over de veiligheid en spelregels! Hierna halen we de tonnen, balken en touwen tevoorschijn en gaan we naar de bouwlocatie. Hier krijgt de groep een korte instructie over touwknopen en gaan jullie een vlot bouwen.

Knooptechniek in de praktijk

Als iedereen klaar is, wordt er natuurlijk gevaren: Een wedstrijdje met andere vlottenbouwers, speciale opdrachten of gewoon lekker rondvaren, alles kan. Hoe beter je als team samenwerkt, hoe sneller jullie in de gewenste richting kunnen gaan varen.

Hilarisch! constructiefouten komen altijd aan het licht. Het vlot van de langzame, bedachte groep blijkt bij terugkomst nog intact. Dat kan niet van ieder vlot gezegd worden!

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “workshop vlotten bouwen”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.