GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Visuals

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden

Hoe maak je makkelijk en ongedwongen kennis met een onbekende, een collega of een team? Hoe communiceer je iets wat moeilijk in woorden te vatten is? Hoe omschrijf je je visie zonder in een grote woordenbrij te verzanden?

In de werkvorm Visuals kiezen deelnemers intuïtief afbeeldingen uit een groot aantal beelden en foto’s. De gekozen beelden zijn een afspiegeling van de gedachten en gevoelens van de persoon die ze uitkoos. Ze staan in direct verband met zijn of haar gevoel, de beelden vertegenwoordigen precies dat wat er voor hem of haar écht toe doet. Op een directer en dieper niveau dan via taal mogelijk is.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden!

De toepassing van Visuals

Deze werkvorm levert een waardevolle bijdrage aan het bewustwordingsproces door de “beeldende” werking. Via de intuïtie en creativiteit wordt gewerkt aan een vraagstelling die voor de praktijk van de deelnemer(s) relevant is. Ongeacht wat het doel is, er worden snel concrete resultaten behaald.

Enkele voorbeelden van de toepassingen van Visuals:

Op een mooie laagdrempelige manier wordt er aan het vertrouwen tussen collega’s gewerkt. Vertrouwen vormt de basis van samenwerking. Patrick Lencioni

De rol van de coach-begeleider

Coaching via beelden vraagt ervaring en deskundigheid.
Mensen worden soms emotioneel geraakt door hun gekozen beelden. Onze therapeutisch coach kan daar professioneel mee om gaan en stelt veiligheid en respect binnen het team voorop.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.