GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Verbondenheid creëren in deze onrustige tijden

Oorlog dichtbij, milieu- klimaatcrisis, inflatie, polarisatie & conflicten binnen relaties.

De sociale spanningen-indicator van Nederland staat op rood!

Veranderingen zijn aan de orde van de dag. Onrust is de enige constante. Jouw medewerker voelt en ervaart dat zowel thuis als in zijn werk. Onbewust spelen er allerlei vragen die een “diffuse angst” oproepen.

Wil je meer weten over “diffuse angst”? Lees hier verder!

Deze “diffuse angsten” zorgen ervoor dat de mentale gezondheid van je werknemers onder druk komen te staan! Lichamelijk Onverklaarbare klachten (SOLK), apathie en depressiviteit liggen op de loer. De kans dat je medewerker zich niet meer verbonden voelt met jouw bedrijf, is groot. De kans op ziekteverzuim neemt dus toe. Juist nu is het dus van belang om aandacht te besteden aan de mens achter je medewerker. Hiermee versterk je het mentale kapitaal van je organisatie.

Aanbod

Een dag of dagdeel lang ontmoeten de leden van jouw team elkaar écht bij een uitgebalanceerde mix van activiteiten.

De begeleider creëert een veilige omgeving, waarin de teamleden of collega’s de ruimte krijgen om stil te zijn, te ontspannen en vanuit werkelijke interesse te informeren naar het wel en wee van collega’s. De deelnemers zullen weer oog hebben voor de emoties van hun collega’s.

Activiteiten:

Individuele resultaten

Algemene organisatieresultaten

Outdoor-locatie

We maken gebruik van het kantoor van het nieuwe normaal: de natuur. Dé plek voor ideeënuitwisseling, teamontwikkeling, samenwerken én focus. Het is er groener, frisser, en onze koffie is beter! Maar hoewel het programma outdoor het meest effectief is, is het binnen ook mogelijk.

Bekijk de foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.