GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Serieus spelen met LEGO voor organisaties en het bedrijfsleven

De LEGO® SERIOUS PLAY®-methode is een innovatief proces dat is ontworpen om innovatie en bedrijfsprestaties te verbeteren. Gebaseerd op onderzoek dat aantoont dat dit soort hands-on, minds-on leren een dieper, betekenisvoller begrip van de wereld en haar mogelijkheden oplevert, verdiept de LSP®-methodologie het reflectieproces en ondersteunt een effectieve dialoog – voor iedereen in de organisatie .

“Het creëren van iets nieuws wordt niet bereikt door het intellect, maar door het spelinstinct.” – Carl Gustav Jung

De LEGO® SERIOUS PLAY®-methode is een techniek die het oplossen van groepsproblemen verbetert. Door gebruik te maken van visuele, auditieve en kinesthetische vaardigheden, vereist de methode dat deelnemers leren en luisteren, en geeft het alle deelnemers een stem. De methode dient als een gedeelde taal ongeacht cultuur of positie.

Door middel van gefaciliteerde oefeningen zullen teams communicatiebarrières doorbreken, aan de slag gaan en het eilandjesgedrag en groepsdenken vermijden

Zet LEGO® Serious Play® in voor:

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.