GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Schilder workshop outdoor

Met z’n allen creatief bezig zijn met als resultaat één of meer schilderijen die je versteld doen staan!

Arrangement 1:

Iedere deelnemer maakt een eigen schilderij
Iedereen kan schilderen. Met een steuntje in de rug van de begeleid(st)er van GroeneTeamuitjes gaat elke deelnemer aan de slag met diverse schildersmaterialen en technieken.

Ga voor de kleuren en schildertechniek die je het meest aanspreekt. Volg je intuïtie en je inspiratie totdat het resultaat er mag zijn! De begeleiding helpt je om zelf de weg te vinden naar je eigen, betoverende kunstwerk.

Onze schildersworkshops zijn ook op jouw wenslocatie mogelijk!

Arrangement 2 :

Samen werken aan één groot schilderij
Een uniek arrangement waarbij de deelnemers samen een schilderij creëren op groot doek, dat is samengesteld uit een aantal kleinere schildersdoeken. Er wordt van tevoren een thema vastgesteld. Aan het einde van de workshop worden de schildersdoeken samengevoegd en zal iedereen verrast staan van het fantastische, grote schilderij! Dit werk kan een prominente plaats krijgen binnen het bedrijf of kan een afscheidscadeau zijn als een collega weggaat.

Wensen?

Indien je vragen of speciale wensen hebt met betrekking tot deze workshop, neem contact met ons op.  Of dit nu gaat om meer inhoudelijkheid, de afwerking van de schilderijen, inspiratie voor de groep of het samenstellen van het perfecte teamuitje, wij denken met je mee. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zodat je op een succesvolle groepsbijeenkomst kunt rekenen.

Fotoimpressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.