GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Voorbeeld programma recreatief: Schilderen en Boogschieten

De meeste locaties van onze horeca-, vergader- en overnachtingspartners zijn prachtige natuurlijke plekken. Na een korte wandeling in de omgeving doe je inspiratie op die we zullen gaan inzetten bij het schilderen.

Ga voor de kleuren en de schildertechniek die je het meest aanspreken. Volg je intuïtie en schilder totdat het resultaat er mag zijn!

De ‘schilderdocent’ zegt niet hoe je ‘moet’ werken maar kan je begeleiden op je weg naar je eigen, betoverende kunstwerk.

De tweede workshop betreft boogschieten. De concentratie en rust die het schilderen teweeg heeft gebracht komen hierbij goed van pas. Onder begeleiding van een instructeur zal je merken dat door de mentale inspanning je concentratie, volharding en doelgerichtheid zijn aangescherpt.

Activiteiten

Teamcomponenten

Overige informatie

Uiteraard kan dit arrangement worden gestart met koffie-thee,  lunch of worden afgesloten met een heerlijk diner bij een van onze horeca- en vergaderpartners.

Bekijk de foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.