GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Poldersport Puur Hollands

Wie zijn de echte polderboeren van uw team? Dat zul je ontdekken in de weilanden bij het oerhollandse poldersport! Verschillende deelnemersgroepen zullen tegen elkaar strijden in het polderparcours. De vaste onderdelen zijn kruiwagenrace, touwtrekken en trekzagen.

Touwtrekken

Een krachtmeting tussen twee samengestelde teams. Het is niet alleen spierkracht wat telt, maar het gewicht dat men als team inzet.

Bij zomerse temperaturen is er een sloot beschikbaar die voor de nodige verfrissing zal zorgen…

Trekzagen

Samenwerking en afstemming met je collega is noodzakelijk om tot het gewenste “zingende zaaggeluid” te komen. De winst is uiteindelijk voor het team dat de meeste stammetjes heeft weten te zagen.

Kruiwagenrace

De hilariteit en de bizarre situaties leveren een leuk schouwspel op. Maar nog leuker dan het schouwspel is zelf meedoen! Ontspannen in de kruiwagen zitten is er niet bij, je moet immers je geblinddoekte bestuurder aanwijzingen geven. Probeer zo snel mogelijk samen met je partner en de kruiwagen het eindpunt van het parcours te bereiken. Halverwege moet er alleen nog wel even van bestuurder gewisseld worden, en dat klinkt eenvoudiger dan het is!

Mogelijkheden

Deze boerenspelen kunnen een ontspannen afwisseling zijn op onze andere buitenactiviteiten. We vertellen je graag met welke andere activiteiten poldersport kan worden gecombineerd.

Bekijk foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.