GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Met vriendinnen of collega’s een olifantje beschilderen

Kom jij samen met je vriendinnen of collega’s een middag of avond schilderen? Je hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor gezorgd dat iedereen met een mooi olifantje naar huis gaat!

In verbinding met elkaar en een “goed doel” door creativiteit

Wij geloven dat je bij kan dragen aan het creëren van een betere en gelukkerige wereld. Door een olifantje te beschilderen draag je bij tot het behoud  van de olifant.

Elephant Parade maakt hand gemaakte replica’s van olifanten in verschillende formaten. Dit gebaseerd op de geschilderde ontwerpen van de olifanten van de wereldwijde kunsttentoonstellingen.

Art

Beschilder een blanco versie van een 10 cm groot olifantje van kunsthars in de kleur en patroon zoals jij je dat voor je ziet. Wij zorgen voor diverse maten kwasten en acrylverf en een schort ter bescherming van je kleding.

Onze begeleidster helpt jou bij dit decoratie proces  en zal alles leveren wat je nodig hebt om je eigen meesterwerk te maken.

Sluit je aan bij duizenden anderen die wereldwijd aan deze leuke workshop hebben deelgenomen!

In overleg zorgen wij voor koffie of thee met iets lekkers, een lunch , maaltijdsoep of wat lekkere hapjes?

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.