GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Meerkamp, ontzettend leuke activiteiten voor fun & competitie

Schrijf je individueel in voor een stoere en “coole” activiteitenmiddag!

Deze meerkamp met ludieke en sportieve activiteiten is zo samengesteld dat iedere jongere er aan kan meedoen. Zo is er voldoende uitdaging waarin jij je snelheid, behendigheid, concentratie of intelligentie kan laten zien!

Samen volop plezier!

Samen met je vrienden of andere leeftijdgenoten heb je een leuke ochtend of middag. Deze activiteiten dagdeel staat voor ongeveer drie en half uur lang bezig zijn in de frisse buitenlucht.
Informeer je vrienden, en neem ze mee!

Elke activiteit ( zes stuks) van de meerkamp duurt ongeveer een half tot één uur. Dat betekent een korte uitleg, oefenen en op voor de competitiepunten.

Ga mee naar buiten en beleef met je vrienden, een succesvolle middag, waarvan wij zeker weten dat er nog lang over nagepraat wordt! Wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen!

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de instructeur en de andere deelnemers.
Tijdens de kennismaking krijg je direct duidelijke instructies over de veiligheid en spelregels! Eerst gaan maken we een teamindeling. Daarna gaan we van start met de eerste uitdaging.

Activiteiten:

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “Meerkamp”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan.
Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.