GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

“Let’s paint a brighter future!”

Kom jij samen met je vriendin, kind, (groot) ouder(s) een middag schilderen? Je hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor gezorgd dat iedereen met een mooi olifantje naar huis gaat!

Een “goed doel” door creativiteit

Wij geloven dat je bij kan dragen aan het creëren van een betere en gelukkiger wereld. Door een olifantje te beschilderen draag je bij tot het behoud  van de olifant.

Elephant Parade maakt hand gemaakte replica’s van olifanten in verschillende formaten. Dit gebaseerd op de geschilderde ontwerpen van de olifanten van de wereldwijde kunsttentoonstellingen.

De Elephant Parade is een organisatie die sinds 2007 wereldwijd grote polyester babyolifanten tentoonstelt en veilt, die worden beschilderd door bekende en minder bekende artiesten.

Art

Beschilder een blanco versie van een 10 cm groot olifantje van kunsthars in de kleur en patroon zoals jij je dat voor je ziet. Wij zorgen voor diverse maten kwasten en acrylverf en een schort ter bescherming van je kleding.

Onze begeleidster helpt jou bij dit decoratie proces  en zal alles leveren wat je nodig hebt om je eigen meesterwerk te maken.

Sluit je aan bij duizenden anderen die wereldwijd aan deze leuke workshop hebben deelgenomen!

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “workshop olifantje beschilderen”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Terug naar de Event agenda

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.