GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Lente indoor teambuilding programma

Teambijeenkomst met inhoud

Kies voor een bedrijfsevenement of teamuitje waarin het WIJ gevoel, organisatorische én persoonlijke groei centraal staan. Daarmee sla je twee vliegen in één klap.

Belevingen die op alle niveaus prikkelen

Wij willen graag dat jouw werknemers geraakt worden. Ze inspireren door ze (samen) te laten beleven. GroeneTeamuitjes met de inhoudelijke activiteiten van Groenehartslag bieden een creatief verpakte mix van diepgang, ontspanning en inspiratie.

Wat zit er in die mix?

Wij geven bijeenkomsten in de vorm van workshops en activiteiten die niet alleen de ogen en oren, maar álle zintuigen prikkelen. Persoonlijke ontwikkelingsmomenten in een fijn luchtig jasje.

Diepgang in de praktijk

Jarenlange coachingservaring heeft uitgewezen dat onze creatieve werkvormen en metaforen krachtige tools zijn voor duurzame verandering en succesvolle teams. De sleutel hiertoe is het samen beleven. Door samen een geweldige ervaring te hebben ontstaat een verrassingseffect: men kijkt ineens anders naar de ander en naar zichzelf. Dit resulteert in verbinding en respect voor elkaars inzichten en vaardigheden.

Lente aanbieding

In de periode maart en april 2020 bieden wij je een inhoudelijk programma op basis van je doelstelling, en dat tegen een gereduceerd tarief!

Bekijk de foto impressie van de mix van mogelijke coachings werkvormen

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.