GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Energizer of icebreakers voor jouw team (Indoor of Incompany)

Snel een “WIJ-gevoel” of het team in de “DOE-stand plaatsen?

Je kent het wel. De bijeenkomst bestaat uit mensen die elkaar nauwelijks of niet kennen. Deelnemers kijken “de kat uit de boom” en zijn wat apathisch. Je wilt dat de deelnemers snel een Wij-gevoel ervaren en in de DOE-stand gaan staan. Tijd voor een ijsbreker!

Of je merkt dat tijdens of na een vergadering of lunch, de meeste van de deelnemers onderuit zitten en achterover leunen. De aandacht verslapt. Tijd om het energieniveau op pijl te brengen!

Jij wilt resultaat van jouw bijeenkomst? Dan is het belangrijk dat mensen betrokken en actief zijn! Onze begeleider(s) ondersteunen met onderdelen van twee goede methodes om jou te helpen dat voor elkaar te krijgen.

In overleg met jou kiezen we een Team Energizer of Icebreaker die het best bij jullie programma of doel past

Icebreakers

Geen lange voorstelrondes en wel meteen contact tussen de deelnemers!
Wij beschikken over diverse methodes en faciliteiten die een SAMEN-gevoel genereren.

Binnen ons aanbod Team Energizers en Icebreakers zijn er voldoende activiteiten die zowel binnen en/of buiten uitgevoerd kunnen worden

Energizers

Even opstaan, bewegen en lachen?
Wij beschikken over diverse methodes en faciliteiten die DOE-energie genereren. en er voor zorgen dat mensen niet indutten en weer aandachtig zijn!

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.