GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Concentreren en frisser in je kop komen

Deze workshop is meer dan alleen de techniek van het boogschieten onder de knie krijgen. Voorop staan ontspanning en vrijheid. Het gaat niet om de prestatie maar om het plezier en de vorderingen.

Wij helpen je graag op weg bij uw ontdekkingstocht met de pijlen en de boog

Wij streven naar:

Inschrijven

Vul het contactformulier in of email zelf naar info@groenehartslag.nl Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “workshop boogschieten”, workshopdatum en tijd. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

 

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Hebt u zich ingeschreven, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.