GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Combinatie workshop boogschieten en vlotten maken voor jongeren

Een dagdeel samen buiten bezig zijn en plezier hebben

Deze workshop is een combinatie van twee buitensportonderdelen: Boogschieten en vlot bouwen. Ideale activiteiten om je concentratie en je (bouw)creativiteit te tonen. Leuke ontspannen activiteiten waarin jij je met het competitie-element kan meten met de anderen!

Boogschieten

Niet geschoten is altijd mis! De instructeur leert je de fijne kneepjes kennen van het boogschieten. Met pijl en boog gaan jullie op jacht! Doelwit is de roos die midden in het bord zit. Welke “Wilhelm Tell” behaalt de meeste punten? Deze sport leent zich uitstekend om je individuele prestatie te meten in competitieverband met jouw vrienden of de ander deelnemers.  Wil je meer weten over de workshop boogschieten? Lees verder!

Vlot bouwen

Tonnen, palen en touw. Met deze beperkte middelen bouw je in groepsverband een “zeewaardig vlot”. Samenwerking en goede knopen moeten ervoor zorgen dat jullie blijven drijven!
Natuurlijk ga je het vlot ook in de praktijk uit proberen. Er is een parcours uitgezet waarbij je met deze zelfgebouwde constructie kan “meten” met de andere groep. Wil je meer weten over de workshop vlot bouwen? Lees verder!

Praktisch deze dag

Samen volop plezier!

Samen met je vrienden of andere leeftijdgenoten heb je een leuke ochtend of middag. Deze workshop staat voor ongeveer drie en half uur lang bezig zijn in de frisse buitenlucht.

Informeer je vrienden, en neem ze mee!

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de instructeur en de andere deelnemers.
Tijdens de kennismaking krijg je direct duidelijke instructies over de veiligheid en spelregels! Eerst gaan we boogschieten. Daarna halen we de tonnen, balken en touwen tevoorschijn en gaan we naar de bouwlocatie.

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “workshop combinatie boogschieten & vlottenbouw”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Terug naar de Event agenda

Bekijk de foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.