GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Boogschieten voor jongeren

Voor jongeren die alleen en met een paar andere jongeren wil leren boogschieten hebben we de open inschrijving boogschieten.

Ben jij de nieuwe “Robin Hood”?

Écht leren boogschieten is een mooie uitdaging! Samen met je vrienden of andere leeftijdgenoten heb je een leuke ochtend of middag. Deze workshop staat voor anderhalf tot twee uur lang geconcentreerd bezig zijn in de frisse buitenlucht.

Informeer je vrienden, en neem ze mee!

Ontvangst en uitleg

Je wordt ontvangen en maakt kennis met de de instructeur en de andere deelnemers.
Op de boogschietbaan krijg je duidelijke instructies over de veiligheid!  Na enkele tips en trucs van de instructeur, kan je direct zelf aan de slag. Er wordt geschoten met zogenaamde compoundbogen. Deze maken het voor iedereen gemakkelijk om te schieten, onafhankelijk van de spierkracht van de schutter.

Een schot in de roos is en blijft een uitdaging, maar je begint rustig met de opdracht om het blazoen te raken.

Wedstrijdje

Nadat alle deelnemers hebben kunnen experimenteren, begint de competitie. Ontdek de verborgen talenten van je vrienden en andere deelnemers en vergelijk jullie doelgerichtheid.

We sluiten de clinic af met een spectaculair schietsalvo op 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. Jouw inschrijving wordt dan zo spoedig mogelijk door ons bevestigd.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer 1085.38.214 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “workshop boogschieten”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van uw inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Naar de Event agenda

Bekijk de foto-impressie

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.