GroeneTeamuitjes - Brengt mensen dichter tot elkaar!
Interesse? Neem vrijblijvend contact op via 06-50687526 of info@groeneteamuitjes.nl

Boogschieten met inhoud voor mannen

Lijkt het je leuk om te boogschieten? En daarbij andere mannen te ontmoeten? Samen boogschieten in het Reeuwijkse Hout in Reeuwijk, met als doel lol maken en verbinding met elkaar ervaren? Geef je dan op voor ‘Boogschieten met inhoud voor mannen’.

Samen actief bezig zijn in de natuur is een ideale setting voor goede gesprekken over wat je bezighoudt. Dat kunnen bijvoorbeeld de gevolgen van de corona-uitbraak zijn. Niet voor niets is de overheid een campagne gestart met de boodschap ‘Somber of gespannen door het coronavirus? Praat erover’. In de media komen praktische tips voorbij en oproepen om erover te praten of hulp te zoeken als dat nodig is.

Juist als man is er veel te winnen bij ontmoetingen en gesprekken. Van jongs af aan hebben we namelijk geleerd om emoties te onderdrukken en ons sterk te gedragen. Maar op de lange duur werkt dat juist tegen ons!

Deel het met mannen

Veel mannen hebben niet geleerd hun gevoelens van onvermogen en twijfel te delen met andere mannen. Ze onderzoeken hun persoonlijke thema’s meestal met vrouwen en bijna niet met mannen. Terwijl het veel krachtiger kan zijn om als man persoonlijke vraagstukken te bespreken met andere mannen via verbinding en broederschap. Samen actief bezig zijn, is daarbij een effectieve ingang.

In onze bijeenkomsten ontmoet je andere mannen die zich – net als jij – gehoord en gezien willen voelen. Dat is het krachtigste tegengif voor ongenoegens, angst, depressie of agressie.

Kom je ook?

Investeer in jezelf en schrijf je in! Het is natuurlijk ook een mooie kans om je zakelijke of privé netwerk uit te breiden. Tijdens deze bijeenkomsten inventariseren we tevens of er behoefte is aan meerdere vormen van (verdiepings-) bijeenkomsten of trainingen.

Individuele coaching

Naast de groepsbijeenkomsten, is specifiek voor mannen ook individuele coaching mogelijk. Er is dan meer ruimte voor verdieping. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Inschrijven

Vul het contactformulier in. Geef aan welke datum jouw voorkeur heeft en hoeveel personen deelnemen. We sturen zo spoedig mogelijk een bevestiging.

Betalen

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL48 RABO 0108 5382 14 tnv GroeneHartslag. Vermeld bij de betaling “Boogschieten met inhoud voor mannen”, datum, tijdstip en het aantal deelnemers. Het overgemaakte bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor de workshopdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven. De betaling geldt als bevestiging van je inschrijving.

Wij houden ons het recht voor om bij onvoldoende deelnemers de workshop niet door te laten gaan. Heb jij je ingeschreven, dan wordt je hierover tijdig geïnformeerd en eventuele andere data’s voorgesteld.

Heb je een vraag over deze activiteit?

Wil je meer weten over deze activiteit of heb je wellicht een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Je kunt deze activiteit ook direct boeken.